راهکارهای ارتقا فرهنگ آپارتمان‌نشینی

دسته: حقوق همگانی
بدون دیدگاه
دوشنبه - ۱۱ بهمن ۱۳۹۵


راهکارهای ارتقا فرهنگ آپارتمان‌نشینی

راهکارهای ارتقا فرهنگ آپارتماننشینی

 

%d8%b1%d8%a7%d9%87%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7-%d9%81%d8%b1%d9%87%d9%86%da%af-%d8%a2%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%b4%db%8c%d9%86%db%8c

عواملی هست که باعث ارتقای این فرهنگ می‌شود. این عوامل از مجموعه‌ای از کارهای فرهنگی و حتی قانونی تشکیل‌شده که به ذکر آن می‌پردازیم. شاید بهترین اقدام در این زمینه آگاه کردن افراد به حقوقی باشد که در شرع و قانون ذکرشده و با اجرای آن حقوق همسایگان از آزار یکدیگر در امان خواهند بود. در ادامه به برخی مواردی که به ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی کمک می‌کند، اشاره می‌کنیم.

1- اگر ساختمانها طوری ساخته شوند که تأسیسات مربوط به آب و برق همسایگان با کنتور جداگانه‌ای نصب شود علاوه بر این‌که جلو اختلافات زیادی را می‌گیرد بلکه عده‌ای با مصرف زیاده از حق، خرج زائدی را بر مخارج سایر خانواده‌ها تحمیل نمی‌کنند.

2- برای نظافت آپارتمان می‌توان نوبت گذاشت تا در پاکیزگی محیط اخلالی ایجاد نشده و همه افراد نیز در این زمینه همکاری داشته باشند.

3- یکی از کارهای مؤثر و مفید در این زمینه تعیین مدیر ساختمان و تشکیل جلسات متعدد با حضور اعضای ساختمان است. مدیر می‌تواند فعالیت اعضا را کنترل کرده و به آن انتظام بخشد. از طرفی با متخلفان برخورد کند‌.

4- جلسات منظم ماهانه و یا هفتگی با حضور تمام همسایگان می‌تواند آنها را با مشکلات ساختمان آشنا ساخته و وادار به چاره‌جویی در جهت حل آن کند. مدیر ساختمان می‌تواند فردی مطمئن خارج از افراد ساختمان باشد که ماهیانه مبلغی از طرف همسایگان به او پرداخت می‌شود و او در عوض هماهنگی امور ساختمان را به عهده می‌گیرد‌. حتی این مراقبت می‌تواند 24 ساعته و به‌نوبت بافرد دیگری صورت گیرد تا در ضمن ورود و خروج افراد نیز کنترل شود.

منبع: مهداد


نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۵۸
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *