انتقام کثیف دختر جوان از رقیب عشقی‌اش


دسته: رویداد و حوادث
بدون دیدگاه
دوشنبه - ۲۵ مرداد ۱۳۹۵


انتقام کثیف دختر جوان از رقیب عشقی‌اش


انتقام کثیف دختر جوان از رقیب عشقی‌اش

دختر جوانی که عکسهای یک دختر دیگر را در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرده بود توسط پلیس فتا کرمان شناسایی شد.
سرهنگ «کامبیز اسماعیلی» رئیس پلیس فتا کرمان گفت: در پی مراجعه یک خانم مبنی بر انتشار عکسهای خصوصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام پرونده‌ای در این خصوص در پلیس فتا تشکیل شد
.
وی افزود: با توجه به اظهارات شاکی دخترخانمی که در لیست دنبال کنندگان (follower) وی بوده است اقدام به این عمل کرده و با پیامی به این مضمون که انتقام ربودن عشقم رو ازت گرفتم وی را از این ماجرا باخبر می‌کند.

اسماعیلی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا با توجه به توان علمی و با استفاده از امکانات فنی و پلیسی موفق به شناسایی متهم شدند و وی طی احضاریه‌ای به پلیس فتا فراخوانده شد و به با توجه به مستندات موجود به این عمل اعتراف کرد.
وی اظهار داشت: این خانم در اعترافات خود گفته است که نامزد شاکی مدتها قبل به وی قول ازدواج داده است اما با توجه به اینکه خانواده نامزد سابق وی با این ازدواج مخالف بوده‌اند ازدواج آنها به‌هم‌خورده است و نامزد وی با فرد شاکی قرار ازدواج می‌گذارد؛ بنابراین زمینه انتقام‌جویی را برای وی فراهم کرده است.
سرهنگ اسماعیلی در پایان گفت: شاکی بدون اینکه متهم آشنا باشد فقط صرف اینکه وی خانم بوده او را به لیست دنبال کنندگان خود اضافه کرده و با این کار عملاً تمام اطلاعات اکانت خود را در اختیار متهم قرار داده بود. منابع: رکنا
یک جرم‌شناس گفت: انتشار عکس و فیلم خصوصی افراد بدون رضایت آنها در فضای مجازی مجازات زندان و جریمه نقدی در پی دارد.
دکتر نجفی توانا درباره مجازات انتشاردهندگان عکس و فیلم خصوصی افراد در اینترنت اظهار داشت: بر اساس ماده 16 قانون جرایم رایانه‌ای هرکس به‌وسیله سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی، صدا، تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به‌نحوی‌که منجر به ضرر یا هتک حیثیت او شود، به حبس از 91 روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج‌تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
همچنین در تبصره این ماده آمده است چنانچه تغییر یا تحریف به‌صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
این استاد دانشگاه با اشاره به قانون جدید مبارزه با جرایم رایانه‌ای گفت: از زمانی که امکان برقراری ارتباط بین انسانها با پدیده‌های اجتماعی از طریق اینترنت به وجود آمد بخش زیادی از مسائل فردی و اجتماعی دچار تغییرات منفی و مثبت شد.
در این فضا جرایمی به وقوع پیوست که قوانین گذشته و سنتی پاسخگوی برخورد با آن نبود. به همین خاطر قانون با ابداع عناوین جدید در قالب عناوین گذشته مشکل برخورد با این جرایم را برطرف کرد و هم‌اکنون برای مجازات این افراد مشکلی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بررسی پرونده‌های تشکیل‌شده نشان می‌دهد عمده مرتکبان جرایم رایانه‌ای به‌خصوص انتشاردهندگان اسرار خصوصی شهروندان جوان بوده و بین 16 تا 34 سن دارند. متأسفانه عدم قباحت اخلاقی و اجتماعی در فضای سایبری باعث شده برخی افراد اقدام به تعرض به حریم خصوص کاربران به‌خصوص زنان و دختران کنند.
این حقوقدان تأکید کرد: ارتکاب این دسته از جرایم برعکس جرایم سنتی رابطه‌ای با فقر و بی‌کاری ندارد و اغلب از سوی افرادی رخ می‌دهد که اطلاعات خوبی از کار با رایانه و اینترنت دارند. در این زمینه باید سطح آگاهی کاربران را از خطراتی که پیش رودارند بالا برد و اقدامات پیشگیرانه نقش مؤثرتری نسبت به برخورد دارد.
منبع: مهر

نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۳۹
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *