کتک خوردن دختربچه توسط دندانپزشک خشن
کتک خوردن دختربچه توسط دندانپزشک خشن
کتک خوردن دختربچه توسط دندانپزشک خشن
دختربچه ۶ ساله اصفهانی که برای کشیدن دندان خود به دندانپزشک مراجعه کرده بود، براثر دنداندرد شدید ناشی از کشیدن دندان، مورد ضرب و شتم دندانپزشک قرار گرفت.
دختربچه 6 ساله اصفهانی به نام «یسنا» که برای کشیدن دندان خود به یکی از کلینیکهای دندانپزشکی در اصفهان مراجعه میکند، پسازآنکه دنداندرد به او غلبه کرده و گریه میکند، مورد ضرب و شتم دندانپزشک عصبی قرار میگیرد.
یکی از افراد نزدیک به دندانپزشک متخلف میگوید: این دندانپزشک سابقه کتک زدن بسیار داشته و حالت عادی ندارد.
ازاینرو والدین یسنای 6 ساله از ضارب فرزند خود شکایت کرده و ماجرا برای اجرای مراحل قانونی به سازمان نظام پزشکی ارجاع داده میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتوگوی کوتاهی با خبرنگار تسنیم در اصفهان به این ماجرا اشاره کرد و اظهار داشت:
جلسهای برای رسیدگی به ماجرا با حضور دندانپزشک و نیز خانواده کودک تشکیل شد.
غلامرضا اصغری افزود: بازرسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی این جلسه با حضور خانواده کودک و نیز دندانپزشک دریکی از کلینیکهای خصوصی استان شاغل است، جریان را در دست بررسی قراردادند.
وی تصریح کرد: در این جلسه موضوع بررسی شد و مراتب جهت رسیدگی هر چه سریعتر به سازمان نظام پزشکی اصفهان ارسال میشود. منبع: تفسیر نیوز
تنبیه بدنی به وسیله افرادی به غیر از والدین از مواردی است که در قانون، کودک آزاری تلقی شده و پیگیری و مجازات آن به شاکی خصوصی نیاز ندارد.
تنبیه بدنی کودکان جرم است / تنبیه بدنی میتواند از کودک یک بزهکار بسازد.
عضو ارشد مرجع ملی حقوق کودک درباره تنبیه بدنی کودکان گفت: سهلانگاری، آسیبرسانی، خشونت جسمی و روحی نسبت به کودک و… از جمله اقداماتی هستند که کودک آزاری تلقی میشوند. منصور مقارهعابد با بیان اینکه متاسفانه تنبیه بدنی و آزارهای روحی و جسمی در شیوه تربیتی ما به ثبت رسیده است، گفت: علیرغم پیشرفتهای موجود افرادی هستند که برای تربیت کودکان متوسل به آزار و تنبیه بدنی میشوند و متاسفانه شاهد وجود چنین رفتارهایی در برخی مدارس نیز هستیم. وی با اشاره به قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب ۱۳۸۱ گفت: براساس ماده ۲ این قانون هرگونه تربیت و آزار کودکان و نوجوانان که موجب صدمه جسمی، روحی یا اخلاقی به آنان شود و سلامت جسم و روانشان را به مخاطره اندازد، ممنوع است. وی ادامه داد: تنبیه بدنی به وسیله افرادی به غیر از والدین از مواردی است که در قانون کودک آزاری تلقی شده و پیگیری و مجازات آن به شاکی خصوصی نیاز ندارد.
منبع : ایلنا
بازدید: ۳۲