آسیبهای اجتماعی امری همگانی است


دسته: حقوق و اجتماع
بدون دیدگاه
پنجشنبه - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵


آسیبهای اجتماعی امری همگانی است


آسیبهای اجتماعی امری همگانی است

کردونی مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی با حضور در نشست دومین دستاورد محتوایی ائتلاف ملی نظام مراقبتهای اجتماعی دانش‌آموزان «نماد»،‌اظهار داشت: آسیبهای اجتماعی امری همگانی است و جایگاه اجتماعی نمی‌شناسد.
وی با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری، بیان کرد: واژه آسیبهای اجتماعی به‌صورت مبحثی جدی توسط رهبر انقلاب بیان شد و این موضوع طی 9 ماه اخیر محوریت اصلی جلسات ایشان بوده است.
مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی افزود: در مقابله با آسیبهای اجتماعی سه رویکرد وجود دارد؛ ابتدا اینکه در بحث جمع‌آوری کودکان کار و معتادان فرضیه اول این است که این اقشار باید توسط نهادهای حمایتی جمع‌آوری شوند. دیدگاه دیگر مبنی بر حل این آسیبها توسط خود افراد است و دیدگاه آخر لزوم حل این آسیبها از جانب نهادهای حمایتی است زیرا این اقدام جزو حقوق شهروندی افراد است و بنا بر گفته مقام معظم رهبری آسیب‌دیدگان عائله‌های ما هستند.
وی همچنین آماری از میزان سالمندان، زنان سرپرست خانوار و میزان طلاق در کشور اعلام کرد و گفت:
از جمعیت 6 میلیونی سالمندان 1.5 میلیون نفر تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند همچنین از ۳ میلیون نفر از زنان سرپرست خانوار 30 تا 35 هزار نفر تحت پوشش هستند.
کردونی در رابطه با وضعیت طلاق گفت: وضعیت طلاق در ایران بر اساس آمار جهانی وضعیتی مطلوب است.

مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی همچنین در رابطه با کودک‌آزاری بیان کرد: بر اساس آمار سازمان بهزیستی و اورژانس روند کودک‌آزاری در ایران رو به افزایش است که این امر نیازمند بررسیهای جدی است. وی اظهار داشت: مهمترین بخش طرح نماد هدف‌گذاری در امر کودکان در فضاهای آموزشی است.
کردونی افزود: تابه‌حال طرحهای آسیبهای اجتماعی معمولاً با مشکل فقدان هماهنگیهای افقی و عمودی بین نهادهای اجتماعی مواجه بوده است اما ائتلاف نماد برای اولین بار موجب فراگیری بین دستگاهی شده است که ما امیدواریم شاهد نتایج مثبتی از این طرح باشیم.
 امنیت مانند تنفس امر ضروری است
در ادامه این نشست حمیدی فر بر لزوم امنیت در جامعه تأکید کرد.
وی گفت: بنا بر گفته رهبری امنیت مانند هوا لازمه زندگی است که این امنیت توسط پلیس برای همه اقشار جامعه فراهم می‌شود. حمیدی فر بیان کرد: آنچه مهم است آموزش واکسینه کردن دانش‌آموزان در برابر آسیبهای اجتماعی توسط معلمین است که گاهی به دلیل پسماندگی علوم انسانی در برابر فناوریهای نوین از حل آسیبهای جدید بازمی‌مانیم. مدیرکل دفتر مشاوره ناجا آماری از میزان اعتیاد و طلاق در جامعه ارائه داد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون معتاد داریم یعنی از هر 70 نفر یک نفر دچار اعتیاد است همچنین از هر 4 ازدواج 2 مورد از آنها منجر به طلاق می‌شود. وی افزود: آسیبهای اجتماعی به‌شدت رو به افزایش است و لازم است با مشارکتهای سازمانی و مردمی نسبت به کنترل و حل آن اقداماتی صورت گیرد.
حمیدی فر اظهار داشت: ائتلاف نماد با حضور متخصصین گوناگون باهدف پیشگیری و رفع آسیبهای اجتماعی تشکیل‌شده است ولی مبحثی که مستلزم توجه ویژه است توجه به موضوع فضای مجازی است که آمار آسیبهای ناشی از آن واقعیت نیز بیشتر شده است.
مدیرکل دفتر مشاوره ناجا همچنین گفت: امید جامعه به معلمین به‌عنوان اصلاح‌گران جامعه است، بر همین اساس امروزه باید مسؤولیت پذیری و حساسیت در بین معلمین بیشتر شود. وی اظهار داشت: همه افراد جامعه باید نسبت به جلوگیری و نجات دیگران از آسیبهای اجتماعی تلاش کنند و هرکسی اصلاح را از خودش شروع کند تا اتفاقات مثبتی درزمینه کنترل آسیبهای اجتماعی صورت پذیرد.
منبع: فارس نیوز

نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۲۳
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *