تقاضای تلگرام برای انتقال سرور به ایران
تقاضای تلگرام برای انتقال سرور به ایران
تقاضای تلگرام برای انتقال سرور به ایران
ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورایعالی فضای مجازی در پاسخ به سؤالی درباره بازی پوکمون گو، رواج و فیلترینگ آن و درنهایت طرح انتقال سرور آن به ایران گفت: این بازی از نوع نسل جدید است و تابهحال چنین نسلی از بازی که بیپایان و بهصورت فعال در محیط باشد،نداشتهایم و چون بازی جدیدی است مسائل جدیدی هم دارد که در بسیاری از کشورها با این نوع بازی بااحتیاط برخورد میکنند و حتی در بعضی کشورهای توسعهیافته غربی این بازی منع شده است.
وی با تأکید بر اینکه درباره این بازی باید با دقت برخورد شود، ادامه داد: مطالعاتی در این زمینه انجامشده و گویا در کارگروه تعیین مصادیق رأی به ممنوعیت این بازی دادهشده است.
درواقع این بازی احتیاط دارد و لازم است تا جوانب آن بررسی شود.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره طرح موضوع انتقال سرور این بازی هم گفت: البته خود کمپانی سازنده هم اعلام نکرده که ایران بهعنوان کشور هدف مدنظر آنها است.
اعلام آمادگی تلگرام برای انتقال سرور به ایران
وی همچنین درباره وعده انتقال سرور پیامرسانهای خارجی به ایران، گفت: بعضی پیامرسانها برای انتقال سرور خود به ایران اعلام آمادگی کردهاند، بعضی کشورها ازجمله روسیه، کره و حتی خود تلگرام برای انتقال سرور به ایران اعلام آمادگی کردهاند.
دبیر شورایعالی فضای مجازی همچنین درباره پیامرسانهای داخلی نیز گفت: نظر ما این است که از هر تعداد پیامرسان داخلی که در کشور راهاندازی شود، استقبال میکنیم، ولی پیامرسانی که بتواند به حداقل 10 میلیون مشترک سرویسدهی کند، موردحمایت دولت قرار میگیرد.
وی افزود: وزارت ارتباطات در حال تبیین شرایط و مشخصاتی است که بر اساس آن بتواند از پیامرسانهای داخلی حمایت کند.
فیروزآبادی درباره وضعیت پیامرسانهای داخلی نیز گفت: 6 یا 7 پیامرسان قابلتوجه داخلی داریم ولی قابلیت اینکه بتوانند در سطح ملی تا 10 میلیون نفر را پوشش دهند،ندارند که امیدواریم با حمایتهای دولتی بتوان این شرط را محقق کرد.
پیوست فرهنگی مشترک در دستور کار
دبیر شورایعالی فضای مجازی همچنین درباره پیوست فرهنگی و اینکه وزیر ارتباطات گفته بود پیوست مدنظر وزارتخانه در شورایعالی فضای مجازی رأی نیاورده، گفت: پیشازاین پیوست فرهنگی تهیهشده بود که موردقبول واقع نشد الآن پیوست مشترکی با همکاری مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات در دستور کار است.
وی در پاسخ به اینکه آیا تدوین پیوست فرهنگی از پیشرفت فنّاوری عقب نمانده است؟ گفت: پیوست تدوین نشد اما در فضای مجازی فرهنگ رها نشده است. تهیه پیوست مدتی بر عهده شورایعالی انقلاب فرهنگی بود و بعد به شورایعالی فضای مجازی اهاله شد؛ در شورا هم دو پیوست تهیه شد که مورد موافقت واقع نشد اما امیدواریم بهزودی پیوست فرهنگی تدوین شود.
منبع: فارس
بازدید: ۱۸