جلوگیری از واردات کالاهای کامپیوتری ۴۵ شرکت

دسته: غیر حقوقی
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۲۶ دی ۱۳۹۵


جلوگیری از واردات کالاهای کامپیوتری ۴۵ شرکت

رئیس اتحادیه رایانه خبر داد؛

جلوگیری از واردات کالاهای کامپیوتری ۴۵ شرکت

A man arranges discarded computers at one of Taiwan's largest recycling factories in Taoyuan county, northern Taiwan November 6, 2009. According to Taiwan's Environmental Protection Administration, the island produced more than 80,000 tons of e-waste in 2008 and about 60,000 tons can be reprocessed into reusable materials. REUTERS/Pichi Chuang (TAIWAN ENVIRONMENT SCI TECH)

رئیس اتحادیه صنف رایانه از جلوگیری از واردات کالاهای کامپیوتری ۴۵ شرکت واردکننده محصولات رایانهای از سوی وزارت صنعت، با هدف الزام برای ایجاد دفتر نمایندگی خدمات پس از فروش این کالاها خبر داد.

سید مهدی میر مهدی، با بیان این‌که حدود دو هفته گذشته جلوی ورود برخی کالاهای فناوری اطلاعات و اقلام رایانه‌ای به کشور توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل نداشتن نمایندگی رسمی خدمات پس از فروش در ایران، گرفته شد، اظهار داشت: طبق الزام وزارت صنعت معدن و تجارت، هر کالای فناوری اطلاعات که قرار است وارد کشور شود باید نمایندگی رسمی خدمات پس از فروش در ایران داشته باشد. وی با تأکید بر این‌که این تصمیم بسیار کارشناسانه است، ادامه داد: البته با وجودی که هنوز نمایندگی رسمی شرکتهای مادر در حوزه کالاهای رایانه‌ای تصمیمی برای ورود به ایران ندارند، این الزام وزارت صنعت مشکلاتی را برای واردکنندگان ایجاد کرده است. میر مهدی با اشاره به این‌که اگر این دستور اجرایی شود، حقوق مصرف‌کنندگان در خدمات پس از فروش کالایی که خریداری می‌کنند، حفظ می‌شود، گفت: مصرف‌کننده باید بداند که نمایندگی کالایی که خریداری کرده است و خدمات دهنده آن کیست. به همین دلیل ما در اتحادیه صنف رایانه از این الزام وزارت صنعت معدن و تجارت، استقبال می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اما در حال حاضر از آنجایی‌که نمایندگی اصلی کالاهای IT در کشور حضور ندارند و شرکتهای تولیدکننده این کالا برای سرمایه‌گذاری در ایران پا پیش نگذاشته‌اند، عمل به اجرای این مصوبه وزارت صنعت، واردکنندگان را با مشکل مواجه کرده است.

رئیس اتحادیه صنف رایانه از مذاکره برای حل این مشکل و باز شدن راه ورود این کالاها به کشور خبر داد و گفت: هم‌اکنون مجوز ورود این تعداد کالا که مربوط به ۴۵ شرکت واردکننده است اخذشده و این اقلام در حال ورود به ایران هستند اما قرار است در هفته جاری طی جلسه‌ای با حضور نمایندگان اتحادیه و سازمان حمایت از مصرف‌کننده برای حل این مشکل، راه‌حلی اندیشیده شود.

وی با اشاره به این‌که این ۴۵ شرکت مورد تأیید اتحادیه صنف رایانه و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان هستند، افزود: اما این شرکتها باید تعهد دهند که فعلاً به‌عنوان نماینده اصلی شرکتهای مادر، تمامی خدمات پس از فروش را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند. میر مهدی گفت: اقلامی که جلوی واردات آنها گرفته‌شده بود مربوط به کالاهای سخت‌افزاری، لپ‌تاپ، تبلت، سرور، روتر، مانیتور و کامپیوتر بود و از برندهای مطرحی از کشورهای مختلفی مانند تایوان، چین، کره و امارات وارد ایران شد. وی بر لزوم ایجاد دفتر نمایندگی خدمات پس از فروش در ایران برای این اقلام تأکید کرد و ادامه داد: در جلسه هفته آینده، قرار است زمانی تعیین شود که این شرکتها یا از نمایندگی واسط شرکت مادر برای خدمات پس از فروش در ایران استفاده کنند و یا این‌که با ایجاد دفتر رسمی خدمات پس از فروش، تعمیرکاران مورد تأیید سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان را برای ارائه خدمات به مشتریان، به‌کارگیرند. میر مهدی اضافه کرد: فعلاً ورود این اقلام به کشور برای جلوگیری از افزایش قیمت و قاچاق و سوءاستفاده سودجویان آزادشده است تا هفته آینده برای این موضوع تصمیم‌گیری قطعی صورت گیرد. منبع: مهر


نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۶۲
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *