تأثیرات مخرب امواج «وای‌فای» بر انسان

دسته: حقوق همگانی
بدون دیدگاه
دوشنبه - ۴ مرداد ۱۳۹۵


تأثیرات مخرب امواج «وای‌فای» بر انسان

تأثیرات مخرب امواج «وای‌فای» بر انسان



 یک کارشناس فضای مجازی با اشاره به تأثیرات مخرب امواج «وای‌فای» بر انسان گفت: این امواج تأثیرات منفی بر روی مغز به‌ خصوص برای کودکان می‌گذارد و می‌تواند موجب ناباروری و ضعیف‌شدن تخمدانها و افزایش سرعت رشد سرطان و تومور در بدن انسان شود.
سید علیرضا آل‌داوود درباره برخی اثرات مخرب «وای‌فای» بر انسان از جمله تأثیرات آن بر ناباروری گفت:
سازمان سلامت جهانی مدتی پیش درباره وای‌فای گزارشی منتشر کرد که نشان می‌دهد از سال 2007 دانشمندان به تحقیق و پژوهش درباره اثرات امواج وای‌فای بر انسان پرداخته‌اند و تا‌کنون به نتایج جالبی نیز دست یافته‌اند.
این کارشناس فضای مجازی افزود:
از جمله مواردی که دانشمندان به آن دست یافتند این است که امواج وای‌فای از جنس امواج الکترومغناطیسی هستند که این امواج با میزان مختلفی بر روی بدن تأثیر می‌گذارند، این امواج تأثیرات منفی بر روی مغز به‌خصوص برای کودکان می‌گذارد، سردرد، خستگی، مشکلات گوارشی، اختلالات خواب، ضعف و اختلال در عملکرد مغز و موارد دیگر از جمله تأثیراتی است که امواج الکترومغناطیسی بر روی بدن می‌گذارد.

وی با اشاره به اینکه این امواج در کودکان و کسانی که سیستم بدنی ضعیف‌تری دارند، آثار مشهودتری دارد، خاطرنشان کرد: به‌عنوان مثال امواج الکترومغناطیسی می‌تواند بر روی سیستم خواب تأثیر بگذارد و فرد را دچار بی‌خوابی کند که این موضوع در کودکان و کسانی که سیستم بدنی ضعیف‌تری دارند، بیشتر دیده می‌شود.
آل داوود با اشاره به اثرات وای‌فای بر روی زنان متذکر شد:
از آنجایی که بیشتر کسانی که از وای‌فای استفاده می‌کنند، خانمهای خانه‌دار هستند، تحقیقات دیگری به عمل آمد که نشان داد، امواج وای‌فای می‌تواند فعالیتهای ذهنی خانمها را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
وی درباره نابارور شدن افراد از طریق امواج وای‌فای تصریح کرد:
آثار مخرب این امواج تنها به این موارد ختم نمی‌شود، این امواج می‌تواند موجب ناباروری و ضعیف شدن تخمدانها شود؛ طبق تحقیقات به عمل آمده امواج وای‌فای بر روی تحرک اسپرم بدن تأثیر می‌گذارد و سبب شکسته شدن «دی ان ای» در بدن می‌شود.
این کارشناس فضای مجازی با اشاره به دیگر آثار مخرب وای‌فای بر بدن انسان متذکر شد: تحقیقاتی که تا به حال درباره امواج الکترومغناطیسی به عمل آمده، نشان می‌دهد که این امواج می‌تواند موجب افزایش سرعت رشد سرطان و تومور در بدن انسان نیز شود؛
نکته مهم اینجاست که این امواج به وای‌فای ختم نمی‌شود، نسل سوم و چهارم اینترنت تلفنهای همراه هم امواج قوی‌تری نسبت به وای‌فای دارد که آثار آن نیز مخرب‌تر از امواج وای‌فای است.

 طول موج‌سنجی که در کشور ما وجود ندارد
آل داوود با اشاره به امواجی که تلفنهای همراه تولید می‌کند، گفت: در کشورهای غربی یک‌میزان سنجشی بنام SAR وجود دارد که میزان سنجش دریافت تشعشعات تلفن همراه توسط بدن را نشان می‌دهد، البته لازم به ذکر است که سازمانهای انرژی اتمی کشورهای غربی متولی این سنجش هستند که متأسفانه ما این سنجش را در کشور نداریم.
وی درباره این سنجش و عملکرد آن افزود: سازمانهای انرژی اتمی کشورهای غربی یک‌میزان مشخصی برای طول‌موج تولیدشده از گوشیهای موبایل مشخص می‌کنند و میزان تشعشعات گوشیهای موبایل را بر اساس این میزان می‌سنجند که از یک حد مجازی بالاتر نروند که در غیر این ‌صورت اجازه ورود این گوشیها به کشور را نمی‌دهند، ضمن اینکه این میزان در کشورهای مختلف، متفاوت است و عدد مشخصی ندارد، مسأله SAR، مسأله مهمی است که ما باید در کشور آن را پیگیری کنیم که راه‌اندازی شود.
 ‌تحریم نشدن اینترنت نسل چهارم و وای‌فای در سخت‌ترین شرایط تحریم
این کارشناس فضای مجازی با تأکید بر اینکه اکثر گوشیهایی که در بازار کشور ما به فروش می‌رسند، قاچاق هستند، اذعان داشت: ازآنجایی‌که این گوشیها قاچاق هستند، SAR آنها در محدوده بسیار خطرناکی قرار دارد و امواج با طول‌موجهای خطرناک تولید می‌کنند؛ به‌راحتی می‌توان گفت که برای مردم کشور ما توطئه‌ای چیده شده که ما با استفاده از فنّاوریهای روز دنیا به سمت بیمار شدن حرکت کنیم.
وی ادامه داد:
بسیار مشهود است که در سخت‌ترین شرایط تحریم کشورمان توسط آمریکا و کشورهای غربی، اینترنت نسل چهارم و وای‌فای برای ایران تحریم نشد و حتی مورد آزمایش هم قرار نمی‌گیرند، پس صد درصد دلیلی دارد که کشورهای غربی باوجود تحریمهای سخت در حوزه‌های مختلف، جدیدترین فنّاوریها را در این حوزه در اختیار ما قرار می‌دهند.
 راهکارهای کشورهای غربی برای استفاده محدود از وای‌فای
آل داوود در پاسخ به این سؤال که کشورهای غربی برای مقابله با اثرات این امواج چه اقداماتی انجام می‌دهند، یادآور شد:
کشورهای غربی برای کاهش این آسیبها، قوانین مشخصی دارند، یکی از این قوانین استفاده محدود از وای‌فای و استفاده از کابل اینترنت به‌جای وای‌فای است یا یکی دیگر از قوانین این کشورها، اختصاص دادن نقاط مخصوص برای استفاده از وای‌فای است.
وی افزود: نکته مهمی که کشورهای غربی رعایت می‌کنند این است که به کاربران خود، نحوه استفاده صحیح از وای‌فای را آموزش می‌دهند، به‌عنوان‌مثال در قسمت تنظیمات مودم، قسمتی وجود دارد که می‌توان سیگنالهای وای‌فای را تا حد استانداردی کاهش داد به‌گونه‌ای که امواج آن از بدن عبور کند، این موضوع در کشور ما اطلاع‌رسانی نشده و هیچ‌کس از چنین موضوعی خبر ندارد.
لزوم تغییر طول‌موج مودم وای‌فای
این کارشناس فضای مجازی با اشاره به اینکه سیگنال تمام مودمها به‌صورت پیش‌فرض در بالاترین درجه قرار دارد، تصریح کرد: بنابراین دو نکته را در استفاده از وای‌فای باید رعایت کرد؛ اولاً برای استفاده از وای‌فای باید در قسمت تنظیمات، سیگنال آن را کاهش داد (باید در قسمت وایرلس مودم، از حالت Hight به Low تغییر کند)، ثانیاً به‌هیچ‌وجه نباید آن را در اتاق‌خواب استفاده کرد.
 استفاده از اینترنت رایگان شب یا انتخاب سلامت خانواده
آل داوود خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نکاتی که مردم رعایت نمی‌کنند، خاموش نکردن مودم در شب برای استفاده از اینترنت رایگان شب است، باید دقت شود که اینترنت رایگان ارزش بیماری خانواده را ندارد، درواقع باید سطح سواد رایانه‌ای مردم را افزایش و استفاده صحیح از وای‌فای، گوشیها و تلویزیونهای هوشمند، اینترنت نسل سوم و چهارم را در اختیار مردم قرارداد چراکه استفاده نکردن درست از این ابزار، ممکن است اثرات جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد.
وی ادامه داد: این موضوع برای خانواده‌هایی که دارای فرزند کوچک زیر 12 سال هستند، مهمتر است چراکه این امواج بر روی کودکان اثرات مخرب مشهودتری دارد.
منبع: روزنامه کیهان

نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۳۵
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *