301 زندانی جرائم غیرعمد در استان قزوین با کمک ستاد دیه آزاد شدند
301 زندانی جرائم غیرعمد در استان قزوین با کمک ستاد دیه آزاد شدند
301 زندانی جرائم غیرعمد در استان قزوین با کمک ستاد دیه آزاد شدند
در سال گذشته؛ 301 زندانی جرائم غیرعمد در استان با کمک ستاد دیه آزاد شدند.
رییس ستاد دیه جرائم غیرعمد قزوین گفت: با تلاش های صورت گرفته در ستاد دیه استان و همراهی دستگاه قضایی در سال گذشته 301 زندانی جرائم غیرعمد در استان آزاد شدند.
ابوالفضل حسینی مرادآبادی خاطرنشان کرد: از 301 زندانی آزاد شده به کمک ستاد دیه، 286 تن مرد و 15 نفر نیز زن بودند.
مراد آبادی افزود: 34 مددجوی جرائم غیرعمد نیز با کمک های ستاد دیه در آستانه آزادی از زندان قرار دارند.
وی یادآور شد: رسالت ستاد دیه کمک رسانی و حمایت از زندانیان جرائم غیر عمد شامل سوانح جاده ای، مهریه، نفقه، حوادث ناشی از کار و بدهی های مالی به غیر از کلاهبرداری است.
رئیس ستاد دیه استان از شهروندان نیکوکار علاقه مند به آزادی زندانیان خواست تا با ستاد دیه همکاری داشته باشند و در ادامه افزود: مردم برای کمک جهت آزادی زندانیان جرائم غیرعمد می توانند با این ستاد تماس بگیرند و شماره حساب های مربوط به این اقدام خداپسندانه را دریافت کنند.
مرادآبادی در ادامه گفت: هم اکنون 200 زندانی واجد شرایط در استان قزوین وجود دارد که می توانند با کمک خیران و مردم آزاد شوند.
وی در پایان افزود: در پنج سال گذشته تعداد یک هزار و 785 زندانی جرائم غیر عمد با کمک ستاد دیه استان و خیران از زندان آزاد شده اند. منبع: روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین