آمریکا فروش سلاح به فیلیپین را متوقف کرد
آمریکا فروش سلاح به فیلیپین را متوقف کرد
آمریکا فروش سلاح به فیلیپین را متوقف کرد
به نقل از رویترز، مشاوران و دستیاران سنا تأکید کردند: وزارت خارجه آمریکا فروش 26 هزار قبضه تفنگ به پلیس ملی فیلیپین را پس از اعلام مخالفت سناتور بن کاردین، متوقف کرده است.
دستیاران سنا تصریح کردند: کاردین، سناتور ارشد دموکرات و عضو کمیته روابط خارجی سنا، ضمن ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در فیلیپین، اعلام کرده است که با طرح فروش اسلحه به این کشور مخالفت خواهد کرد.
دستیاران سنا اعلام کردند: کمیته روابط خارجی سنا به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داده است که کاردین احتمالاً با این قرارداد مخالفت خواهد کرد.
وزارت خارجه آمریکا هنوز درباره این مسأله موضعگیری نکرده است. اوایل ماه جاری دوترته در اظهارات توهینآمیزی گفته بود که «باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا به جهنم برود.»
وی همچنین درباره مخالفت آمریکا با فروش برخی سلاحها به فیلیپین، گفته است: این مسأله اهمیتی ندارد چراکه روسیه و چین میتوانند تأمینکنندگان سلاح برای ما باشند.
رئیسجمهور فیلیپین همچنین خواستار لغو مانورهای نظامی مشترک با آمریکا و خروج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور شده است.
منبع: تسنیم