رسیدگی به دغدغه اصلی بازیسازان ایرانی
رسیدگی به دغدغه اصلی بازیسازان ایرانی
رسیدگی به دغدغه اصلی بازیسازان ایرانی
معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور گفت: باید دستاوردهای ارزشمند بازیسازان کشور با همکاری همه مخاطبان بازیها بهتر از گذشته معرفی شود و نباید عرضه بازیهای غیر ایرانی، ریشه بازیسازی ملی را بخشکاند.
به گزارش مرکز ملی فضای مجازی کشور، امیر خوراکیان در نشستی با بازیسازان و فعالان حوزه بازیهای رایانهای، پس از طرح مشکلات و نظرات آنها قول مساعد داد تا به دغدغه اصلی بازیسازان در حوزه بازار فروش محصولاتشان توجه جدی شده و با همکاری این صنف، راهکارهای مناسبی به اجرا درآید. وی اضافه کرد: ما در ارتقای توان بازیسازی و شکوفایی استعداد در تولید بازیهای رایانهای در کشور رشد خوبی داشتهایم، اما این را هم باید صادقانه بگوییم که در حوزه توزیع و انتشار، هنوز در رقابت منطقی با بازیهای خارجی و معرفی بازیهای داخلی جای کار بسیار است و باید مسیر برای رفع این مشکلات هموار شود. معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی تأکید کرد: در این خصوص، سند ملی بازیهای رایانهای در حوزههای مختلف فرهنگسازی و آموزش عمومی، توسعه فضای کسبوکار، حمایت، نظارت، قوانین و آموزش و پژوهش تعیین تکلیف و وظایف دستگاههای مربوطه را تبیین کرده است. وی تصریح کرد: در حوزه تولید و توزیع بازیهای رایانهای داخلی و نظارت بر استفاده از بازیهای خارجی، یک مسأله مباحث فرهنگی و محتوایی است، اما موضوع مهمتر این است که در اجرای سیاستهای مصوب در برنامه ملی بازیهای رایانهای چه مشکلات و موانعی وجود داشته و چه راهکارهایی میتوان برای رفع آنها ارائه کرد. خوراکیان تصریح کرد: مأموریت مرکز ملی فضای مجازی در دو بعد اصلی است؛ یکی تهیه اسناد، سیاستها، قوانین و مقرراتی است که در حوزه قانونگذاری و سیاستگذاری لازم است که تاکنون در این حوزه اسناد برای ارائه در شورای عالی فضای مجازی تهیه و پیشنویس آنها در کمیسیونها و کارگروههای تخصصی مرکز ملی فضای مجازی به تصویب رسیده است که هرکدام پس از طرح و تصویب نهایی ابلاغ میشوند.
معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی بابیان اینکه مأموریت دوم، پیگیری اجرا و تحقق این سیاستها است و دغدغه اصلی این مرکز تحقق واقعی این اسناد است، اظهار داشت: در این مأموریت، مرکز نقش قرارگاه و هماهنگکننده اصلی را دارد. مسیر نخست برای انجام این هماهنگی، ارتباط مؤثر دستگاههای اجرایی و نهادهای مسئول با یکدیگر است که ذیل سیاستهای مرکز ملی فضای مجازی برای آنها نقشی تعریفشده است. ما بر اساس همان نقشها، وظایف محوله را مطالبه میکنیم تا در صورت نیاز به هماهنگی دقیقتر؛ آییننامه، تفاهمنامه یا اعتبار لازم برایشان فراهم شود.
خوراکیان با اشاره به اینکه بازیسازان و بخش خصوصی به دلیل روبهرو بودن با واقعیتهای این حوزه، میتوانند برای تحقق این سند راهکارهای اجرایی، ایدههای ناب و پیشنهادهای راهگشا ارائه کنند، تصریح کرد: سند بازیهای رایانهای، آرمانهایی را مدنظر دارد که برای تحقق آنها لازم است موانع شناسایی دقیق شده و برطرف شوند. این در حالی است که بهطورقطع و بهمرورزمان، این اسناد نیز نیاز به اصلاح و تکمیل داشته و نقطه نظرات فعالان این حوزه میتواند مشکلات سیاستگذاران و مجریان را به دلیل سرعت بسیار بالای پیشرفت فنّاوری برطرف کند
منبع: ایرنا