روایت معاون وزیر علوم 
از سیاستهای کشور
 برای جذب نخبگان


دسته: دانشجوی حقوق
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۳ مرداد ۱۳۹۵


روایت معاون وزیر علوم 
از سیاستهای کشور
 برای جذب نخبگان


روایت معاون وزیر علوم 
از سیاستهای کشور
 برای جذب نخبگان

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اهتمام جدی مسوولان برای جذب نخبگان علمی در کشور خبر داد و گفت: این امر مستلزم همکاری و همراهی تمامی نهادهای کشور است.
مجتبی صدیقی روز چهارشنبه در مراسم توجیهی دانشجویان نمونه کشوری سال 94 در دانشگاه تهران افزود: وزارت علوم اهتمام جدی برای حمایت از نخبگان علمی کشور دارد.
وی گفت: سیاست وزارتخانه‌های علوم و بهداشت در امر نخبگان، کاهش خروج آنان از کشور و افزایش ورودشان به ایران است.
رییس سازمان دانشجویان وزارت علوم افزود:
باید به این امر توجه داشت که برای جذب و حفظ نخبگان، وزارت علوم به تنهایی نمی تواند مفید و موثر باشد و باید سیاستهای چندمحوری و چندجانبه با مشارکت تمامی دستگاههای کشور در این زمینه وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: وزارت علوم در حوزه خدمات دهی به دانشجویان در بخش تسهیلات رفاهی سعی کرده با اعطای وامهای هدفمند گامهای موثری بردارد.
صدیقی یادآور شد:
هم اکنون صندوق رفاه دانشجویان به افراد مستعد و برتر تسهیلات ویژه و وامهای مختلف در زمینه‌های مسکن، ازدواج، ادامه تحصیل و غیره می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان شاهد حضور بیشتر نخبگان باشیم و البته باید در این زمینه بیسترسازی کنیم.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر حمایت از مجموعه دانشجویان دکتری اظهار داشت:
باید برای تامین زندگی این گروه اقداماتی در خور توجه صورت پذیرد، بر این اساس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم سعی در افزایش وامهای مقطع دکتری از سال 93 داشته و مناسب تر شدن خدمات رفاهی و پشتیبانی به آنان را با جدیت پیگیری می‌کند.
صدیقی افزود: امیدواریم شرایط بهتری برای ادامه تحصیل دانشجویان در کشور و به کارگیری از استعدادهایشان پس از اتمام تحصیلات آنان داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به برگزیدگان دانشجویان نمونه کشوری اظهار کرد: این گروه از دانشجویان می‌توانند به منزله الگویی شایسته برای دیگر جوانان ایران زمین به شمار روند.
وی گفت: جشنواره تقدیر از دانشجویان نمونه با همکاری و همفکری وزارتخانه‌های علوم و بهداشت طی 24 سال گذشته برگزار شده است اما امسال در راستای کیفی تر و شفاف تر ساختن آن برخی از موارد آیین نامه را اصلاح کردیم.
رییس سازمان دانشجویان وزارت علوم افزود:
بایستی دانشجویان انتخاب شده در این جشنواره در تمامی ابعاد علمی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی سرآمد باشند.
وی ادامه داد: روند انتخاب دانشجویان نمونه کشوری به گونه ای است که در ابتدا افراد نمونه در خود دانشگاهها انتخاب می‌شوند که کف و یا سقف امتیازی برای آن وجود ندارد و سپس برای انتخاب مرحله کشوری به وزارتین علوم و بهداشت معرفی می‌شوند.
صدیقی خاطرنشان کرد: امسال از دانشگاههای غیردولتی همچون آزاد اسلامی و پیام نور نیز افرادی در این جشنواره حضور داشتند.
وی یادآور شد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته شده 40 نفر از دانشجویان نمونه کشوری سال 94 در بیست و چهارمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شده اند که در این بین سهم وزارت علوم 27 نفر و 13 نفر نیز از وزارت بهداشت هستند.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: این افراد برگزیده در مقاطع تحصیلی مختلف همچون دکتری، ارشد و کارشناسی هستند.
وی گفت:
برای بیست و چهارمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری 94 در مجموع دو هزار و 248 نفر از سطح دانشگاهها انتخاب شدند که 251 نفر آنان به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت معرفی و در نهایت 40 نفر حدنصاب امتیازات لازم را کسب کردند.
صدیقی افزود: جوایز نقدی در حد توان وزارتین علوم و بهداشت به این افراد تعلق خواهد گرفت؛ همچنین این برگزیده‌ها برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بر اساس آیین نامه استعدادهای درخشان معرفی خواهند شد.
رییس سازمان دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: برای دانشجویان دکتری این جشنواره نیز دوره‌های 6 الی 9 ماه برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برنامه ریزی شده است که با هزینه وزارتخانه‌های علوم و بهداشت خواهد بود. وی یادآور شد: برای بیست و چهارمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری 94 سعی شده تا در توزیع دانشگاهی تمامی شهرستانهای کشور عدالت رعایت شود و جنسیت این برگزیده‌ها نیز 25 نفر مرد و 15 نفر زن هستند. مراسم تقدیر از برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری سال 94 عصر 30 تیر برگزار شد.
منبع: ایرنا

نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۲۹
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *