تسری فرهنگ مناظره از دانشگاه به سطح ملی ضروری است

دسته: دانشجوی حقوق
بدون دیدگاه
چهارشنبه - ۱۵ دی ۱۳۹۵


تسری فرهنگ مناظره از دانشگاه به سطح ملی ضروری است

وزیر ارشاد:

تسری فرهنگ مناظره از دانشگاه به سطح ملی ضروری است

 906562243

ششصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر و اعضای این شورا برگزار شد.

در این جلسه گزارشی توسط نماینده جهاد دانشگاهی درباره برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان کشور ارایه شد.

دوره پنجم این مسابقات با حضور مسؤولان، اساتید دانشگاهها و دانشجویان کشور باهمت جهاد دانشگاهی برگزارشده است.

پیشرفت و توسعه، اخلاق اجتماعی، سلامت و سیاست محورهای مناظرات انجام‌شده در این مسابقات بودند و هم‌چنین زمینه‌سازی آموزش مسأله محور به‌صورت اثربخش، تمرین گفت‌وگو، نقد و مناظره اخلاق محور، تقویت روحیه حق‌جویی و حقیقت‌طلبی، رشد و شکوفایی فرهنگ گفتگو و نهادینه‌سازی قواعد آن، زمینه‌سازی برای شکل‌گیری خلاق و نقاد و تقویت روحیه پرسشگری ازجمله اهداف این مسابقات بیان شد.

در ادامه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از برگزاری این مناظرات گفت: مناظره از موضوعات بسیار مهم و تأثیرگذار است که از ابتدای انقلاب نقش مؤثری در تنویر و هدایت افکار عمومی و جلوگیری از انحرافات فکری جامعه شده است.

صالحی امیری افزود: در سالهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی ورود خوبی به حوزه گفت‌وگو و مناظره داشتیم. مناظره‌های شهید بهشتی و یا مناظره شهید مطهری ازجمله مناظره‌هایی است که در یادها مانده است، اما به‌مرور، مبادله پیام از طریق رسانه جایگزین فضای گفت‌وگو و مناظره شد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با تأکید بر این‌که عدم گفت‌وگو منجر به بداخلاقیهای رسانه‌ای می‌شود، گفت: صداوسیما در طول سال می‌تواند فضای مناظره را مانند مناظرات انتخاباتی فراهم کند تا مردم بتوانند از مسایل مهم و جاری کشور آگاه شده و به قضاوت و تصمیم‌گیری بهتری دست یابند.

صالحی امیری هم‌چنین با تأکید بر ضرورت تداوم این مناظره‌ها در سطح دانشگاهها گفت: ضروری است در حوزه مسایل فرهنگی و اجتماعی این مناظره‌ها در سطح ملی نیز تسری یابد. مسایل فرهنگی مانند هویت، سبک زندگی و اخلاق بسیار حایز اهمیت است و می‌تواند فرهنگ‌ساز و راهگشا بوده و آغازی برای سلسله گفت‌وگوهای فرهنگی در سطح ملی و کشوری باشد.

در ادامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص نحوه ورود شورای فرهنگ عمومی به مسایل فرهنگی و اجتماعی بیان داشت: شورای فرهنگ عمومی کشور نقش ستادی دارد و باید دستگاهها و شورای فرهنگ عمومی استانها نتایج اقدامات خود را به این شورا منعکس کنند.

بر اساس اعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وی افزود: باید روش کار شورای فرهنگ عمومی به نحوی باشد که از فضاهای بسته گفت‌وگویی به سمت گسترش دامنه تأثیرگذاری پیش برود و برای اجرای سیاستها، اعضا به‌عنوان معین هر استان تعیین شوند و گزارش اقدامات انجام‌شده را به شورای فرهنگ عمومی کشور ارایه کنند.

صالحی امیری گفت: تمامی اعضای شورای فرهنگ عمومی در سطح کشور باید تلاش کنند تا از جایگاه این شورا به‌عنوان یک‌نهاد رسمی ملی برای تأثیرگذاری لازم در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی استفاده شود. منبع: ایرنا


نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۲۰
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *