تخریب قوه قضاییه به خاطر نقش آن در حفظ امنیت است

دسته: رویداد حقوقی
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۱۱ مهر ۱۳۹۵


تخریب قوه قضاییه به خاطر نقش آن در حفظ امنیت است

معاون اول قوه قضاییه:

تخریب قوه قضاییه به خاطر نقش آن در حفظ امنیت است

418696886

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اژه‌ای گفت: این‌همه تخریب علیه قوه قضاییه، سپاه و برخی نهادهای انقلاب اسلامی، به خاطر این است که می‌دانند اینها هستند که امنیت را حفظ کرده و در مقابل دشمن می‌ایستند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای سخنگوی دستگاه قضا در سیزدهمین همایش دادستانهای عمومی، انقلاب و نظامی سراسر کشور گفت: از خداوند بزرگ سپاسگزار و شاکر هستم که دراین جمع حضور پیدا کردم و به سهم خود از دادستان کل کشور و کسانی که در برگزاری این همایش زحمت‌کشیده‌اند و همچنین از مدعوین تشکر می‌کنم.
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اهمیت نظارت گفت: مدیران قضایی، روسای کل و دادستانها وظایف قضایی، اداری و نظارتی را بر عهده‌دارند و بر اساس تجربه‌ای که همه ما داریم، ثابت‌شده که اگر نظارت به‌خوبی انجام شود، امور قضایی واداری اثربخش و کامل خواهد بود و درصورتی‌که این نظارت به‌خوبی انجام نشود به آن دو وظیفه دیگر خدشه وارد می‌شود؛ بنابراین باید نسبت به امر نظارت توجه کافی داشته باشیم.
سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: با طلوع خورشید انقلاب اسلامی قدرتهای استکباری جهان و بخصوص غرب و در رأس آن رژیم غاصب صهیونیستی و شیطان بزرگ آمریکا به مقابله با نور پرفروغ اسلام در عصر حاضر پرداخته است و تمام تلاش خود انجام دادند تا این نور را خاموش کنند و اگر نتوانستند کم‌نور کرده و جلوی نفوذ آن را در خارج مرزهای ایران بگیرند.
وی ادامه داد: آنها در ابتدا از طریق جنگ سخت وارد شدند و 8 سال جنگ بزرگی را بر ما تحمیل کردند و همه امکانات نظام سلطه را بکار گرفتند و در داخل کشور نیز از همه جریانات مخالف انقلاب استفاده کردند و بسیاری از استانهای مرزی و غیره مرزی و تا عمق کشور را درگیر جنگ کردند؛ اما موفق نشدند و انقلاب به جلو رفت و مستحکم‌تر و فروزان‌تر شد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای اظهار کرد: آنها دیدند که جنگ سخت کارساز نیست و جواب نداد تلاش کردند که جنگ سخت را در خارج مرزهای ایران ادامه دهند و در داخل ایران جنگ نرمی را با همان هدف به وجود آورده و دنبال کنند و کشورهای همسایه ما درگیر جنگ شدند و تا امروز همسایگان ما گرفتار استکبار جهانی هستند و در داخل ایران هم جنگ نرمی را زمینه‌سازی کرده و دنبال می‌کنند. معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: آنها سالیان سال در مسائل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کارکردند و تا آنجایی که توانستند در برنامه‌ها نفوذ کردند. به‌طور مثال یک‌زمان برنامه‌ای به‌عنوان برنامه کشور نوشته‌شده بود که هنگامی‌که برنامه را ملاحظه می‌کردی، اگر به امضاها توجه نمی‌کردیم، تصور می‌شد که این مطالب را ضدانقلاب نوشته است. برخی از اساتید را در دانشگاهها و سپس در دبیرستانها تقویت کردند که آنچه را نظام سلطه می‌خواهد، به نحوی زمینه‌سازی کنند.
سخنگوی دستگاه قضا گفت: دشمنان انقلاب در مسائل فرهنگی و اجتماعی واردشده و نفوذ و زمینه‌سازی کردند و در بعضی از خانواده‌های انقلابی و حتی آقازاده‌ها هم یارگیری کردند و توانستند بر نگاهها و فکر برخی از افرادی که با انقلاب بودند و یا منتسب به انقلاب بودند، تأثیر بگذارند و به فرض اینکه فضا آماده‌شده است، با رمز «تقلب» فتنه 88 را کلید زدند و بسیار امید بسته بودند که با یارگیریهایی که کرده بودند و به‌زعم خود زمینه‌ها را فراهم کرده بودند، می‌توانند مثل بعضی از کشورها که در آنجا انقلاب مخملی راه انداختند، با یک اقدام نرم به اهداف خود برسند که با عنایت پروردگار، هوشیاری و تدابیر مقام معظم رهبری و حضور نیروهای وفادار به انقلاب و به برکت بصیرت مردم، موفق نشدند؛ اما دراین مقطع هم خسارت زدند و هزینه وارد کردند.
معاون اول قوه قضائیه خاطرنشان کرد: امروز دشمن از حربه‌های مهمی در داخل استفاده می‌کند و متأسفانه گاهی از آن غفلت می‌کنیم که ازجمله آنها تهدید و تضعیف نهادهای انقلابی و مؤثر و اثرگذار در انقلاب است. چرا تا این اندازه تخریب، توهین نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قوه قضائیه مطرح می‌شود؟ چون آنها می‌بینند که این دستگاهها مانع کار آنها در جنگ سخت و نرم هستند و نمی‌گذارند امنیت داخلی به هم بخورد. سپاه، ناجا، بسیج، دادستان عمومی، قوه قضائیه و سربازان انقلاب در مقابل نقشه‌های آنها ایستاده‌اند؛ بنابراین علیه این نهادها و دستگاهها می‌نویسند و می‌گویند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی ‌اژه‌ای خطاب به دادستانها گفت: دادیار، قاضی و بازپرس به پرونده‌های زیادی در طول روز رسیدگی می‌کند؛ گاهی قاضی را وسوسه می‌کنند و یا توهین و تهدید می‌کنند و کسانی را سراغ آنها می‌فرستند تا نتوانند کار انقلابی خود را انجام دهند. آنچه لازم است این است که امروز بیش‌ازپیش باید آگاهی داشته باشیم و به‌روز باشیم و از توطئه‌های مختلفی که فرارویمان است مطلع شده و از آن پیشگیری کنیم و به‌صورت قاطع برخورد کنیم.
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: امروز بر همگان آشکارشده است که رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا ضدانقلاب را جمع کنند و با آموزش و کمک رژیم غاصب صهیونیستی و امریکا و پول و مال عربستان آنها را مجهز کنند. آنها تمام تلاش خود را می‌کنند که منافقین و هر جریان ضدانقلابی از سلطنت‌طلبها گرفته تا کومله را احیا کنند تا بتوانند ناامنی را در داخل ایجاد کرده و جنگ نرم خود را پیش برده و جنگ سخت خود را نیز دنبال کنند تا به سهم خود دراین مقطع پیروز شوند؛ بنابراین ما باید مراقب باشیم و با تمام وجودمان گوش‌به‌فرمان ولی امر که محور اصلی مقابله با همه ابن ترفندها و شگردها بوده و هستند، باشیم.
سخنگوی دستگاه قضا تاکید کرد: دراین شرایط مراقبت و صیانت مدیران نسبت به زیرمجموعه‌ها اهمیت فراوانی دارد تا خدای‌نکرده لغزش و خطایی نکنند؛ چراکه دشمن از این مسئله بیشترین بهره را می‌برد؛ بنابراین مراقبت و صیانت مدیران نسبت به زیرمجموعه‌ها از وظایف نظارتی ماست.
وی با اشاره به‌دقت و فتانت در اقدامات قضایی، اداری و نظارتی گفت: استقلال قاضی و قضا هیچ منافاتی با مشورت، تدبیر و مدیریت پرونده‌های قضایی ندارد؛ بنابراین در چگونگی اقدامات و کیفیت کارها مشورت کنید و از طرفی همه دادستانهای استانها به‌روز باشند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی ‌اژه‌ای افزود: قاطعیت و سرعت توأم با دقت در اجرای احکام اهمیت بسیاری دارد؛ چراکه دراین صورت پیشگیری تحقق پیدا می‌کند و اگر خدای‌نکرده به تأخیر بیفتد، همراه با مفسده خواهد بود؛ بنابراین اگر حکمی قطعی شد و به هر دلیلی جهاتی وجود داشت که اجرا نشد، با ذکر دلیل اعلام کنید. به‌طور مثال حکمی در سال 87 صادرشده؛ اذن اجرا گرفته؛ ولی دادستان آن را اجرا نکرده است؛ در اینجا این سؤال پیش می‌آید که چرا دادستان آن را اجرا نکرده است؟ اگر دلیل موجه وجود داشته و یا اجرای حکم به مصلحت نبوده، باید اعلام شود. این برای دادستان بسیار بد است و چه‌بسا ممکن است قابل‌تعقیب باشد و از طرفی باید رئیس‌کل هم نظارت کند. معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: بعضاً ما می‌بینیم نامه‌هایی می‌آید مبنی بر اینکه فردی 10 کیلو هروئین و شیشه داشته است و دستور اجرای حکم نیز داده‌شده است و درخواست فرد دو بار در کمیسیون عفو رد شده است؛ اما بعد از مدتی دادستان یا رئیس‌کل نامه‌ای نوشته مبنی بااینکه ما شنیده‌ایم سیاست دستگاه قضایی در مورد مسائل عوض‌شده است. در اینجا باید گفت چه کسی گفته عوض‌شده است و چه زمانی سیاست تغییر کرده است؟ ممکن است صحبتی باشد، اما اگر تغییر سیاست شود، ابلاغ می‌شود. ما که نمی‌توانیم به سلیقه خودمان بگوییم استشمام کردیم که سیاست عوض‌شده و حکم را اجرا نکنیم؛ این کار تالی فاسد دارد. سخنگوی دستگاه قضا بر جلوگیری از اطاله دادرسی تاکید کرد و گفت: گزارشهای خود را به‌صورت گویا ارسال کنید تا نیازی به ارسال پرونده نباشد. گاهی گزارش گویا نیست و آن پرونده خواسته می‌شود که این خود موجب می‌شود در مسیر ارسال پرونده فسادی پیش بیاید و از طرفی ارسال پرونده هزینه دارد و زمان‌بر است. منبع: میزان


نوشته شده توسط:صادق کاخکی - 11476 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۵۵
برچسب ها:
دیدگاه ها

تصویر امنیتی را وارد کنید *